Post by buifenswarbnewssar on Mar 8, 2022 19:36:14 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ בגידות זהב ללא הגבלה ▞▞▞
▞▞▞ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero 2022 version ▞▞▞
כל הזמן תגן על אוצר גנוב, אז שחקנים הם בעצם גנבים. הוסר
אחלה משחק
מתחיל יפה, אבל משחק פסיבי מסוג זה הוא לא בשבילי, אין אלמנט אסטרטגי אמיתי. בנוסף הרבה פרסומות.
המשחק הזה כל כך כיף אבל אני חושב שאתה צריך לעשות יותר חללים למפלצות אבל בכל מקרה זה כיף
משחק פנטסטי מהנה מאוד. אין פרסומות כפויות ויעסיקו אותך לאורך זמן
Car Parking Multiplayer Symulacyjne ghq
המשחק הכי כיף.
GG
רכ
זה היה בסדר אבל משעמם מהר. זה נראה כאילו הם נתנו לך מפלצת אגדית אחת בהתחלה רק כדי להמשיך לשחק ואז הם מפסיקים. זימן כל כך הרבה מפלצות אבל אף פעם לא קיבלתי את איימי אגדית מלבד קווין.
הם הפכו את המשחק הזה ל"ידידותי לפרסומות". אבל המשחק עצמו כל כך בלתי ניתן לשחק. הלוחמים שלך לא מתמקדים בפעמים החשובות ביותר, אז תצטרך להתחיל מחדש ברגע שבחור 1HP יעבור את פריסת הלוחמים הקשה שלך שלא ניתנת לתיקון. אחרי זה המשחק מבקש ממך לראות תוספת או פשוט לבזבז עוד 5 דקות בצפייה בלוחמים שלך עושים ממש 0. בקיצור, עדיין משחק מבוסס תוספת. אל תתקין את זה, זה לא כיף.
כיף כיף כיף
מיתולוגי ממש קשה להשגה. זה אמור להיות מפלצת מיתית מובטחת אחת על כל 10 או 20 תיקו כי זה כמעט בלתי אפשרי להשיג 1 כספומט עבור שחקני f2p. מצבי סיוט וכמה אתגרים כמעט בלתי אפשריים או אולי בלתי אפשריים לניקוי ללא מפלצות מיתיים או מיוחדות. אז 2 כוכבים לעת עתה ואם המערכת הזו לא משתנה בכלל אז לא יהפוך אותה לכוכב אחד. 5 כוכבים אם זה יקרה
Pixio אתה יכול להוסיף את התכונה הזו אנחנו יכולים לשנות חיות מחמד בגלים בבקשה הוסף אותה אחי הקטן שלי יש בעיות עם זה!
אני מרגיש שאני לא מבין איפה נכנס החלק הסרק. זה משחק TD איטי שמרגיש שהוא צריך להיות מסוגל לרוץ ברקע, כמו משחק סרק, אבל הוא לא.
זה חמוד אבל אין עומק וזה משחק מאוד נמוך שנועד להציג סרטוני פרסומות.
אני אוהב את המשחק אבל אחרי שהבסת את המפקד על רגיל, פגעת בקיר התשלום. כמובן שאתה יכול פשוט לבלות את ה-'x' השנים הבאות בטחינה אם תרצה. והבעיה הנוספת היא זימון. יש להסיר מיידית מפלצות מוגזמות, עם 3 כוכבי זהב, ממאגר הזימון. תגמולי הזהב אינם מבססים את אובדן השדרוג.
איטי ומשעמם (השיווק טוב)
טוֹב
יכחיגחגחיוגחיאסכמעזרעךצ
Summoner's Greed: Idle TD Hero استراتژی ljnq
😅😅😅אינטואיטיבית ט
כשאני קונה את השדרוגים כדי להגדיל לצמיתות את כל התקפות המפלצות באחוז מסוים לכל שדרוג ההתקפה לא גדלה בדקתי.
משחק כבר כמה ימים. עד כה זה די ממוצע עבורי. אתה לא יכול לעשות הרבה מלבד ללחוץ כדי לעלות רמה, אתה צריך לטחון די הרבה זמן כדי לאסוף אבני חן לזימון מפלצות, והזימון די מאכזב מכיוון שהוא חוזר על מפלצות נפוצות שאתה אף פעם לא משתמש בהן. אין אפשרות לשנות מפלצות מלבד החזרת הבמה לאחור או ללכת למסע אחר. המחירים בחנות יקרים גם בהתחשב בכמה קשה היה לאסוף את אבני החן. חזור על הזמן
זה כיף בשבועות הראשונים אולי. עם השקת העדכונים החדשים והזימון המיתולוגי, נראה שלכולם אין מזל מאוד! מניסיוני האישי אני יכול לומר בבטחה שהזימונים המיתולוגיים הם ב"ש מרכזי!! 20 זימונים מיתיים רצופים וקיבלתי רק אחד אגדי ואפס מיתי!!! אני באמת לא יודע את הסיכויים לקבל אחד אבל אני מאמין שצריכה להיות ערובה כשזה מגיע לזימון מיתי. אתה אמור להיות מסוגל לקבל לפחות אחד כל 10 זימונים....
אממ... לאן נעלמה הביקורת שלי!?! העדכון האחרון גרם לי לאבד את כל ההתקדמות שלי, כמו גם את הרכישות שלי. אני כועס על כך שהשעות הרבות שביליתי במקסימום כמה מפלצות והפריטים שהוצאתי עליהם כסף (העלאת מהירות פי 2) פשוט נעלמו! זה היה משחק מהנה, אם כי פשוט מאוד, בסגנון TD. אבל התקדמות ובעיקר הפסדי PURCHASE הם שובר עסקה עבורי.
זה משחק ממש כיפי
זה משחק משעשע ושווה הורדה, גם אם רק לקצת
מומלץ מאוד לאוהבי אסטרטגיה.
עבור משחק שמפרסם זה "שיעורי זימון מעולים" שיעורי הזימון הם די נוראיים בצורה מעליבה. נכון לעכשיו, ביצעתי למעלה מ-140 זימונים מיתיים (הטיר הגבוה ביותר במשחק) וכמעט כל זימון אחרון היה שכפול של קלפי השכבה הנמוכים ביותר שהוא יכול היה לספק. בסוף היה לי מיתוס יחיד ועוד המון אפוסים שלעולם לא אשתמש בהם. זה אפילו לא יהיה בעיה כל כך ענקית אם למשחק לא הייתה התקדמות כזו עם צוואר בקבוק. למשחק הזה עדיין יש הרבה פוטנציאל אם ההתקדמות תשתפר.
משחק הגון, שונא איך שזה נקרא סרק אינסופי, אבל ההתקדמות היחידה במצב לא מקוון היא זהב, אין מהירות משחק פי 3-4, אני צריך לבחור מחדש מפה בכל פעם במקום אפשרות לחזור אוטומטית, אז בכנות המשחק הזה הוא לא " משחק סרק אינסופי ועד כמה שאני אוהב אותו, אני רואה את עצמי משחק בו רק מדי יום כשאני באנימה או הולך לישון עם קליקר אוטומטי
מישחק מצוין בתרוף!!!📱 משחק פצצה 💣 החיות חמודות מאוד, ואף פעם לא משעמם. ממליץ בחום
אין שום מיומנות או משחק מעורבים. פשוט צפה במשחק, אסוף מטבעות לשדרוג, צפה בפרסומות לקבלת פרסים נוספים, חזור. אני אוהב משחקי הגנת מגדל אבל אין לזה מה להמליץ על זה.
כשאתה משנה את המפה זה מאפס את התקדמות הרמה ואתה צריך לטחון אותה שוב בבקשה לתקן את זה
אחרי כמה ימים של משחק בו, אני מרגיש שמשעמם, אגב, זה משחק טוב
חשבתי שאני לא אוהב את המשחק אבל הייתי חייב לנסות אותו מכיוון שהמודעה הייתה חמודה מדי, בסופו של דבר אהבתי את זה כל כך, הרעיון לא חדש, אבל זה משחק ספציפי הוא כל כך ממכר, 9.5/10
משחק נהדר אבל כדאי להוסיף תכונה שבה אתה יכול לצפות במודעה לפחות 10 דקות מהירות פי 2 למי שלא יכול להרשות לעצמו את המהירות פי 2 בחנות
רכשתי את המהירות הכפולה ובפעם הראשונה שהפעלתי אותה המשחק קרס, אני פותח אותו מחדש והרכישה/פיצ'ר נעלם. תמיכת דוא"ל למפתחים וגם ל-Google play לא פתרה כלום, עדיין אין החזר וללא תכונה. הסרתי את המשחק מיד, מקווה שאתם נוכלים תהנו מה-4 דולר שלי.
בבקשה תקן את הבוס של שלב 60, אני מנסה לעבור את זה כבר שבוע ואני עדיין בקושי שורט את הבריאות שלו. העליתי רמה של לחשים, מיניונים ונזקים בספר, לפעמים משחק 3 שעות רצוף ועדיין אין התקדמות
כמו המשחק, פשוט מתקשה להבין איך להחליף את המפלצות שלי שנמצאות על הלוח עם החדשות שיש לי.
Summoner's Greed: Idle TD Hero استراتژی zsyr
אוהב את המשחק עד כה, אבל זה די מפוקפק איך המפתחים לא מציגים את התעריפים למשחק עם מכניקת גאצ'ה בתוכו.
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strateške igre ozi
הרבה באגים. זה לא נותן לי ללחוץ על כפתור העריכה אז ברגע שאתה מציב דמות זה שם לתמיד. זה די חרא.
המשחק טוב ומהנה הייתי אומר, ואני אוהב את סגנון האמנות של הדמויות ואת שיעורי הזימון הגבוהים. אבל כן, החיסרון היחיד הוא שאתה חייב לשלם עבור המהירות ×2 שזה בסדר בפעם הראשונה, אבל לא כל כך נהדר אם אתה f2p ואין לך שום תוכניות להשיג את הרכישה של 3$, ובכן, זה זול אבל אני אעבור לעת עתה, וכן כל מה שאני יכול לומר הוא שהמשחק הזה לא בשבילי וסליחה על הסרת ההתקנה שלו בטלפון שלי. האם הייתי מתקין אותו מחדש? כנראה בעתיד. האם הייתי ממליץ על זה? אתם
טובבבבב
גטי דפדט
משחק ממש כיף
מה, זה כיף אבל אין התקדמות מאוזנת. אני יכול בקלות אוטומטית את כל המצבים הרגילים ביום אחד אבל המצב הקשה האחרון LVL הוא פשוט מגוחך. אויבים שקודם לכן הצלחתי לירות בהם עכשיו פשוט רצים את כל ה-LVL בלי שריטה. נו מה? אני יכול לשחק במשחק באופן פעיל במשך יום אבל כדי ממש להגיע ל-lvl בודד יותר ידרוש חודשים של חקלאות חחח
איך להרוויח כסף במינימום מאמץ. למשחק הזה אין כלום, אתה בקושי יכול לעשות בו שום דבר, אבל יש הרבה שאתה יכול לשלם עבורו כאן.