Post by detahudoga on Mar 8, 2022 23:04:58 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Német Kezdőknek: LinDuo HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Német Kezdőknek: LinDuo HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal növeli kulcsokat ▞▞▞
▞▞▞ Német Kezdőknek: LinDuo HD 2022 version ▞▞▞
Nem szabad automatikusan feliratkozniuk az emlékeztetőkre külön beleegyezés nélkül, és most ezt állítják, mert gondoskodnak róla, szánalmas képmutatás. Alkalmazás eltávolítva.
Most kezdtem nekem hasznos lesz.
Nagyon tetszik, ez a legjobb alkalmazás, amit használtam
Хорошие приложение
Néhány fordítás még javítandó. Az Überzieher nem létezik, németül csak Mantel
Ez egy nagyszerű tanulókártya-alkalmazás, amelyet más alkalmazásokkal, például a Duolingo-val együtt használhat.
Remek
Könnyűvé és szórakoztatóvá teszi a tanulást. Ismétlésekkel segíti a tanulást.
Alap dolgokat tanít és ez egy kezdőknek szerintem szuper
Szórakozás
Köszönöm ! Nekem ez az alkalmazás tetszik eddig a legjobban.😊 Remélem egyre többet fog fejlődni és még lesznek más játékok is az alkalmazáson belül. 🥰🌺
Хороша програма для вивчення німецької! Навіть українська є
Szép alkalmazás. Ez a rendszer egy ferde minősége olyan jó. Ezt az alkalmazást használom, és könnyen lean garman.
Nagyon jó kis alkalmazás 👍
Megpróbáltam írni egy írásleckét, ami több mint a felébe került, akkor az első kérdés egy hallási gyakorlat. Szeretek ágyban gyakorolni, de úgy tűnik, hogy néha nincs lehetőség arra, hogy hallgatás nélkül gyakoroljak. (Én napközben gyakorolnám a hallgatást, de nem akarom zavarni a férjemet, amikor alszik)
Szeretném magyarul
Nagyon jól sikerült. Lebilincselő, hatékony, szórakoztató.
Egyelőre 4 csillagos, mert még tanulok...
Nagyon szép, mert vizuális tanulást biztosít, ami nagyon megkönnyíti a memorizálást. A tanult szavakat is a cikkükben adják meg, és a megfelelő kiejtést is megadja.
jó
Német Kezdőknek: LinDuo HD – Alkalmazások a Google Playen
German for Beginners: LinDuo HD Lernspiele lnr
Könnyű és tiszta kiejtés
Nagyon hasznos kezdőknek
German for Beginners: LinDuo HD શૈક્ષણિક epq
Tizi Town My Play World Games v6.7 MOD APK OBB All ...
German for Beginners: LinDuo HD શૈક્ષણિક epq
Jól működik. Nálam nincs hiba. Gyors és nem vesztegeti sok időt a játékkal.
Kipróbáltam. Kár, hogy nem tud magyarul. Ha tudsz angolul akkor szuper. Ha viszont nem, akkor van olyan szituáció amikor csak tippelsz. Ez nem segíti a tanulást. Valószínűleg sokan ezért nem töltik le.
Ez egy nagyszerű alkalmazás, nagyon megnyugtató, és a kedvencem a szóhasználatban. Ha egy dolgon változtathatnék, az nem azt jelenti, hogy a hiba elkövetése nem azt jelenti, hogy elölről kell kezdeni a teljes kompetencia-tesztet – esetleg egy osztályzatot vagy három pontot kaphatnék, ahol most is az egy hiányzás és az automatikus bukás.Az igaz vagy hamis játék nem működik, a legfrissebb cikket a következő szóra ejtik, és zavaró például a "die hören" hallása. Ha ez a hiba megoldódik, az alkalmazás nagyszerű lesz!
Lehetne több színt és szót a tananyagban.
Sehr Schön
German for Beginners: LinDuo HD חינוכי clo
German for Beginners: LinDuo HD חינוכי clo
Nagyon szuper alkalmazás. Sokat tanulok vele, a szavak jobban megmaradnak. 😊😉
German for Beginners: LinDuo HD - Legújabb Verzió Az Androidra ...
Nagyon jó alkalmazás, de jobb lenne, ha a magyart kétszeres nyelvként használnám és nem az angolt. But i like it.👍 Nagyon jó applikáció, de jobb lenne, hogy ha tudnám használni a magyart második nyelvként nem pedig az angolt. De azért tetszik.👍
Nagyon jó ilyen alkalmazásokat is látni, zseniális. Bátranom azoknak, akik ismerkednek a német nyelvvel, ügyesen van az oktatás felé, hogy elérhetőek legyenek vele. A reklámok mennyisége elenyésző.
Letöltöttem az alkalmazást, és az első dolog, amit tudni akart a profilom beállításához, a nemem volt. Csak a férfi és a női opciók állnak rendelkezésre – nem vagyok nem megfelelő/nem bináris, és a nemem/nemem jogilag „X”. Nem szeretném, ha ez az alkalmazás félrevezetett volna, és nem tudom, miért kell tudniuk. A mai korban nagyon kiábrándító.
szép
Es ist nett
Nagyon jó az a magyar aki nem tud angolul, annak a kártyák alatti szavak nem csak, bár a képek nagyrészt egyértelműen. Ha lenne lehetőség, azért a páromnak átjavítanám ezeket magyarra
Nemrég kezdtem eddig nagyon tetszik 😊👍🏻
Sehr gut!
A kérdésemre választ kaptam. A csillagok számát növelem. Nagyon jó program. Ajánlom mindenkinek
Idle Pet Shop - Animal Game استراتژی oqf
Még csak egy használom, tetszik.
Ez egy csodálatos alkalmazás az angol tanuláshoz... Mindenki használja ezt az alkalmazást
Nagyon klassz!
Összességében eddig nagyon tetszik ez az alkalmazás. Kellett egy kis, hogy rájöjjek, mert sok van. De megkaptam. Szeretnék egy ilyen alkalmazást, amely norvég nyelvet tanít. Akkor elégedett lennék!
Egy nagyszerű alkalmazás a német szavak tanulására. Egy dolog, amit észrevettem, az az, hogy az IPA nem mindig úgy néz ki, mint amit mondanak.