Post by detahudoga on Mar 8, 2022 23:08:06 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí více coinů ▞▞▞
▞▞▞ Dead Ahead: Zombie Warfare 2022 version ▞▞▞
Fantasy Forest: True Love! Įprastos temos woki
Na začátku je hra docela dobrá, miloval jsem ji, ale v dalších úrovních (je mi 13) je prostě otravné hrát, je to příliš těžké, nemůžete ani upgradovat, protože nemáte dost coinů, stačí jen zaplatit Abych v tuto chvíli vyhrál, chápu, že Dev's musí vydělávat peníze a alespoň nechat volné hráče dokončit hru
Je to zábavná hra, která má skvělý koncept. Umění je cool a svým způsobem trochu retro. Ve hře je toho hodně, ale obtížnost se rychle zvyšuje a zdá se, že vás nutí vkládat do hry peníze. Původně jsem dal 4 hvězdičky, musel jsem to tvrdě upustit.... Udělejte také bezpečnou ne prémiovou měnu. Pracovali jsme pro to, tak proč to zamykat?
Některé herní mechanismy jsou stále rozbité
Dead Ahead: Zombie Warfare Stratégiai játékok dbt
fajn hra
pěkná grafika
Dead Ahead: Zombie Warfare रणनीति ckd
Krásná Pixel-Art grafika.
Úžasná hra, jen v poslední době je tak těžká, že ji nehraju
Hra je zpočátku opravdu zábavná, ale po hodinách a hodinách hraní jsem se nedostal nikam přes 56 hvězdiček. Hra se tak stává závislou na herní měně, kterou získáte pouze čekáním 8+ hodin na dokončení úkolu nebo plněním misí. A někteří zombíci jsou tak silní, že vám hra někdy nedává vůbec žádnou šanci, bez ohledu na to, jak kvalitní upgrady na své jednotky nasadíte.
Skvělá a jedinečná hra, která však vyžaduje buď nákupy ve hře, nebo hodně drcení
špička hra!
Tuto hru jsem si stáhl jako hru na dlouhou cestu autem. Začalo to zábavně bez jakýchkoli vynucených reklam, i když existuje libovolný časový omezovač postupu ve formě „plynu“, který lze obejít sledováním reklam. Chápu, vývojáři musí taky jíst. Dávám hodnocení 1 hvězdičkou za to, že jsem v reklamě lhal. Toto ve skutečnosti není offline hra a nefunguje bez internetu. Jak jsem řekl výše, neexistují žádné nucené reklamy, takže opravdu nevidím důvod.
Celkově skvělá hra, trochu drsná, ale celkově stále zábavná. Narazil jsem však na vážnou závadu, kdy když otevřu vojenskou bednu, neustále se mi objevuje vadná barva, která mi zhroutí hru, když ji sbírám. Vždy se objeví a nezmizí, když aplikaci znovu otevřu, a nemohu otevřít žádné další bedny. Trochu mi to zkazilo zážitek.
Hru miluji, ale škoda, že vývojář dále neaktualizoval hlavní příběh, ale aktualizovali jednotku
Ok taky ne Tolik taktick, jak jsem si myslel, že to bude, ale je to zábava, ale za addwallem se skrývá spousta revardů. Čarodějnice, aby to opravdu časově náročné.
po chvíli je téměř nemožné projít novějšími misemi, i když jen získat 1 hvězdičku ze 3 z úrovně. Nemyslím si, že hra má silnou taktickou hodnotu. vše, co potřebujete, byla silnější jednotka. a broušení pro upgrady jednotek je podle mě příliš drsné. 1 týden broušení může vést pouze k vylepšení +2 HP jedné jednotky. k věci, nemyslím si, že bych si to mohl užít... hrát tohle je jako dělat domácí práce... promiň dev. i když se mi líbí umělecký styl... 👍
Naprosto zábavná hra, ale úrovně jsou těžké a upgradování jednotek zabere hodně
Nejlepší hra.
Chytlavá oddychovka :-)
Dead Ahead: Zombie Warfare Strategie wrlf
skvělá hra, ale míra poklesu mincí je docela ošklivá, zkuste nechat lidi sledovat reklamy, aby hráli a normálně rostli
Jedna z nejlepších her, co jsem za poslední roky hrál. Grafika je pěkná, hra je tak návyková. Vše je tak snadné pochopit a k věci. Ale bohužel po chvíli si uvědomíte, že za výhru se platí. Hra ztrácí rovnováhu a vy se zásobujete misemi s extrémně silnými a úžasně silnými zombie a bossy. Získáváte tak málo, že nejste schopni vylepšit jednotku nebo koupit silnější. Je mi moc líto, když vidím, že vývojáři ničí tak úžasnou hru.
Některé z misí jsou různé, je těžké je dotáhnout k dokonalosti až téměř nemožné, pokud za ně neutratíte nějakou měnu, ale můžete to udělat dostkrát, není to špatná hra.
Cooldown pro palivo je příliš dlouhý, ale vše ostatní je skvělé nebo slušné.
Zjistil bych, že tuto aplikaci odinstaluji kvůli aktualizacím nebo z jiných důvodů. Utratil bych za tuto hru tolik peněz, protože tato hra je hra, za kterou se platí. (za výhru se ani neplatí!) Vždy bych utrácel peníze za postavy a další nabídky. Abych byl upřímný, utratil jsem za tuto hru dobrých 150 dolarů. Byl jsem takový idiot. Když jsem hru znovu nainstaloval, všechna moje data jsou pryč a cyklus začíná znovu. Tato hra opravdu potřebuje ukládat váš postup a vytvářet účty. Lituji všeho.
Dead Ahead: Zombie Warfare Stratégiai játékok dbt
Nejlepší hra na telefon
Hrál jsem tuto hru na svém starém telefonu asi v roce 2019. Dostal jsem nový telefon a znovu jsem si ho stáhl. Nelíbí se mi některé změny a způsob odemykání určitých postav. Ale hra je stále zábavná. Doporučil bych to. Zabíjejte zombie, prozkoumávejte a přežívejte.
Zombie
Zábava
Tyto hry jsou zábavné, dokud nedosáhnete úrovně 10, kde je obtížnost tak vysoká, že 100 reklam na odměnu a 20 dolarů stále nic nemění, každá úroveň, o kterou jsem se pokusil, minulou misi 25, měla pouze čarodějnice, tlusté zombie a policisty. Měřič odvahy začíná tak nízko, že musíte počkat, než uplyne 60 sekund, než začnete způsobovat skutečné poškození, ale do 30 sekund jsou zombie buď příliš seskupené, nebo vás již zabili. V podstatě se jedná o odměnu za prohru hry
Velmi zklamaný pády hry a špatnou zákaznickou podporou. Pokud jde o náhradu za to, co jsem ztratil a dostal jsem ignoraci. Dal bych pokud možno nula hvězdiček. Lidi, tuhle hru nehrajte
Zábavné, ale některé nepřátele je třeba přepracovat.
Tato hra je zábavná, ale reklamy a mikro transakce ji ničí. Dříve to bylo standardní 30sekundové video, abyste získali trochu benzínu nebo extra odměnu. Úroveň vám dá 5-20 zlatých. Pokud získáte 3 hvězdičky, „můžete“ získat další zlato, pokud budete sledovat reklamu. Nevadilo mi to, až se z 30 sekund stalo 45-60 sekund pro pár dalších zlatých. Takže sledujte minutovou reklamu na trochu plynu a pak další minutu na extra zlato. Budete sledovat více reklam, než hrát, nebo zaplatíte mnohem více, než hra stojí. Události jsou také taháním peněz.
Super hra ale jednotky jsou strašně drahé ale jinak super hra doporučuji
Dal bych tomu lepší hodnocení, ale naprostý fakt, že úrovně jsou mnohem těžší a trvá věčnost, než se dostanete o úroveň výš... zdá se mi, jako by se za výhru ve hře zaplatilo, nebo se nedostanete daleko, začátek byl zábavný.
Synchronizace nefunguje správně a není tam žádné tlačítko pro obnovení nákupů, ztratil jsem asi rok pokroku a všechny speciální jednotky, které jsem koupil z obchodu.
Bomba,prostě super :-)
dobrá hra jen docela málo času na začátku
Docela zábavné nečekala sem takovou pohodičku
Dead Ahead: Zombie Warfare रणनीति ckd
Hodně těžké, jediný způsob, jak porazit, je utrácet peníze, to se neděje
Skvělá mechanika, syrová grafika, která odpovídá žánru, trpělivost je klíčová, pokud nechcete pay2win
Tato hra je zábavná, ale také vzrušující. Jak byste očekávali, brzy se dostanete na paywall, ale to je v pořádku, můžete si trochu poradit. Co je k vzteku, je to, jak někdy hru prohrajete nebo budete ošizeni o získání 3 hvězdiček na úrovni, když celá armáda kvílí na nepřátelské základně, ale jeden pes nebo běžící zombie se celé bitvě vyhne a půjde přímo do svého základna. Dělat celý boj bezcenný.