Post by detahudoga on Mar 8, 2022 23:11:04 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rave – Watch Party ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rave – Watch Party IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира више кристала ▞▞▞
▞▞▞ Rave – Watch Party 2022 version ▞▞▞
У реду, ова апликација је одлична. Морам да гледам ствари са својим дечком бц тренутно не живимо у истој држави, тако да је ова апликација одлична, па зашто не 5* онда у реду, потребно јој је више платформи да бих могла да гледам, да гледам ствари са веб локација су добра идеја, али ниједна од њих не ради, па би можда желела да је уклоните или поправите, али искрено, волим ову апликацију да поправи те н повећаћу је до 5* у трену
Ова апликација је радила прилично глатко пре отприлике 2 године са мешањем песама на раве ДЈ-у у року од неколико минута до сат времена. Сада их неће учитати док се мешају или је за мешање потребно вечно.
Rave – Watch Party Unterhaltung uhz
Заиста ми се свиђа идеја која стоји иза апликације, али у последње време након недавног ажурирања док сам гледао Нетфлик након неколико минута, видео се замрзава, а чак и након затварања апликације у позадини, звук се још увек репродукује у позадини и на крају сам морао да поново покренем телефон . Молимо вас да решите овај проблем. 🙏🏻
искрено ради прилично добро већину времена и огласи су прилично ненаметљиви. моја главна замерка је у вези са звуком, толико је нестабилан и може бити тешко или гранично немогуће балансирати звук позива и медије. један ће бити превише тих, а други прегласан. може бити тешко прећи преко тога- отуда 3 звездице. али све у свему добро функционише.
Не могу да стримујем са видео записима бољег квалитета.
Зашто је цео екран када отворим видео на Гоогле диску? Молим те, немој потпуно да приказујеш када сам отворио Гоогле диск брате.
имам онеплус норд, кад год пуштам видео записе преко целог екрана, апликација једноставно престане да ради...поправи ово, плс
Не ради када користите Гоогле диск. То ме тера да се пријавим безброј пута, али и даље не ради.
Јована Јовановић ако ти је најбоља зашто си дала једну звездицу
Одлично ради. Волео бих да могу да гледам са више веб локација. Било би сјајно када бих могао да гледам видео записе са свог Дропбок-а на исти начин на који могу са Гоогле фотографија.
ужасна апликација која вас тера да је ажурирате сваки пут када је отворите само да би постала гора и гора. не могу више ни да гледам ништа јер све што ради је учитавање и учитавање.
Ова апликација је била добра. У ствари, волео сам то. ДО.... ПОКУШАО САМ ДА ГЛЕДАМ ЛИЈЕП ВИДЕО СА СВОЈИМ ДЕЧКОМ. Имајте на уму ДА ЈЕ ДАЛЕКО И ЈЕДВА СТИЖЕМО ДА ПРОВОДИМО ВРЕМЕ ЗАЈЕДНО.... СВЕ ШТО САМ ХТЕЛА ЈЕ ДА ПОГЛЕДАМ ВИДЕО СА ЊИМ, АЛИ ЈЕ УЧИТАО И БУФЕРОВАО И НА КРАЈУ ТО НИСМО МОГЛИ. 3 ЗВЕЗДЕ. Апликација УГХ.Раве је тако добра за гледање забаве са пријатељима. Од срца волим да се овако повезујем са својим пријатељима и породицом. Али суочавам се са проблемом као што је филм који гледам само заглављен између и његовог бесконачног учитавања. Проверио сам га неколико пута, постоји проблем са мојом мрежом, али се и даље учитава и заглавила. Почело је када сам инсталирао ажурирање за раве 22 дец. Хвала ти ❤
holedown Arkadne igre wzm
Волим ову апликацију, користим је да гледам ствари са пријатељима на мрежи које ми не живе најближе. Али ових дана је то доста деловало. Свиђа ми се како овде можете да користите Вики, али МОЖЕТЕ ЛИ МОЛИМО ДА УЧИНИТЕ ДА ТИТЛОВИ РАДЕ! Вики нуди титлове на многим језицима, али на раве-у се ниједан од њих не појављује, желим да могу да гледам емисије са људима и да нико од њих не разуме шта се говори, па би ова функција требало да буде доступна на раве-у ако само излази са вики-ја
У видео записима на Гоогле диску треба додати функцију промене звука
Апликација је добра, претходни проблеми су поправљени, али нови проблем је што је раније пуштала видео записе са свих веб локација, сада не могу да пуштам аниме са веб локација. Сада не подржава ниједну веб локацију. Поправите ово и то ће бити најбоља Андроид апликација за гледање.
Све у свему, то је добра апликација за дељење стримова, али у почетку може бити мало тешко за навигацију ако уопште нисте упознати са стварима као што су технологија или платформе за стриминг.
Додајте опцију за блокирање корисника.. Додајте опцију за контролу квалитета иоутубе видеа одједном..као опцију за уштеду података.. Додајте опцију за покретање апликације само у црној теми амолед да бисте уштедели батерију..додајте опцију за заустављање позадинског освежавања видео записа да бисте сачували мобилни подаци..треба нам лагана верзија ове апликације која ће уштедети и батерију и податке. Осим тога, то је добра апликација
Чиста глупост!!
У реду, свиђа ми се ова апликација, али има пуно грешака и недоречених ствари о њој. Као прво, питање приватности. Ова апликација показује вашу ТАЧНУ локацију сваком ко се придружи просторији.Зашто је ово карактеристика. МОЛИМ ВАС, уклоните ово. И апликација насумично мења поставке приватности у мојој соби САМА, а онда се 5 или 6 странаца придружи мојој соби. Сада потпуни странци знају у којој улици живим ја и сви моји пријатељи. Поставићу своју собу на „само позивање“, а она се мења у јавна, зашто?
Треба ти лозинка фб и моја другарица има и безвезе хе!!!!!!!!!!!!!!!
Фрустрирајуће је што после сваке епизоде емисије на Нетфиксу морам да се вратим у апликацију да бих добио СЛЕДЕЋУ епизоду. За боље искуство, препоручио бих да се епизоде поређају.
Не свидја
Наведите и могућност ћаскања
Узас
наставља да се затвара, питао сам 2 пријатеља да ли им се то десило и не
Заиста кул концепт би био сјајан, али особа коју сам позвао није могла да се придружи видеу шта год да сам урадио. Такође сам потрошио сав свој почетни џепарац (1000 делова слагалице) да пустим тај један видео и иако су се полако поново гомилали током времена, већ могу да кажем да би тај аспект постао досадан. Као што је стопа потрошње и стопа коју они акумулирају превише очигледна у покушају да ме пошаље у сиромаштво слагалице.
Ново ажурирање каже да моја апликација треба да се ажурира. Не дозвољава ми да гледам било шта.
Оце да се инсталира и плуд ми ради ма ектра јее
Свиђа ми се апликација, али не могу да видим начин да сачувам разговоре које сам водио са људима док сам гледао ствари осим прављења снимака екрана. Може ли се додати функција за чување ћаскања? Као да можда извезете ћаскања у текстуалном или сликовном формату и сачувате на уређају?
Много грешака и кашњења
Гледање на ИоуТубе-у касни
много иоутубе проблема и грешака
Како бацате на свој фирестицк или цхромецаст гледајући Нетфлик емисију? Имам андроид телефон.
касни, видео се није добро репродуковао. не разумем зашто се то догодило, такође сам ажурирао ово, али се увек дешавало. ОВО ЈЕ БИЛО МОЈЕ НАЈБОЉЕ ИСКУСТВО ГЛЕДАЊА, одмах поправи ово.
Rave – Watch Party መዝናኛ wqv
Рекламирао је Диснеи, али није било Диснеи опције 🙄 ако неко зна бољу апликацију, молим вас да ми кажете.
Проблем са Нетфлик-ом Пре је радио добро, али после недавног ажурирања 9. априла, док сам гледао јапански аниме. Ако изаберете јапански аудио. Затим наставите да изаберете енг титлове. Звук ће се вратити на енглески звук. Или можемо да гледамо видео са јапанским звуком без енглеских титлова или енглеским звуком са енглеским титловима. Али нема јапанског звука са енглеским титловима. Ово је грешка и треба је поправити што је пре могуће. Хвала или само љубазно вратите
Немогуће је пронаћи и додати своје пријатеље...изузетно греши..... одличан концепт, надамо се да ће неко други прихватити идеју и учинити је прилагођеном кориснику. Ажурирање 20.10.2021. Пуно грешака не могу да куцају други људи не могу да виде....не могу да кажу ко је заиста у просторији, а ко није....
За функцију апликације, одлична је. Међутим, апликација наставља да се покреће као позадинска апликација упркос томе што је принудно затворена. Не знам зашто се то дешава, и не свиђају ми се последице тога. Док се то не поправи или не добије доступна опција, не могу да задржим апликацију на свом телефону. Не желим да ово стално ради.
Не ради
Раве је била моја омиљена апликација за гледање филмова са пријатељима, али сада уопште не ради