(Android) Make More! – Idle Manager необмежену кількість зламу на золото
Mar 8, 2022 23:35:20 GMT -8
Post by detahudoga on Mar 8, 2022 23:35:20 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Make More! – Idle Manager ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Make More! – Idle Manager IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ необмежену кількість зламу на золото ▞▞▞
▞▞▞ Make More! – Idle Manager 2022 version ▞▞▞
Гра чудова та розслаблююча. У мене досі не було жодної реклами, яка змушує мене полюбити цю гру.Це дійсно хороша гра. Я граю в цю гру, коли відчуваю стрес, і це мене заспокоює.
Ігра топ 😇
Це чудова гра, але це було б легкою п’ятизірковою програмою, якби ви могли перезапустити, коли забажаєте, як відродження
Фуууууу
" (_ "-# "-'3 &" £ перший я повинен бути 4 " 3;' "таким же, як той, хто мав шанс виграти реклама супербоула з новим повідомленням від вас незабаром з найкращими побажаннями 8£ _(і £ _ і у мене чудові вихідні, а також моя заявка, і це єдине, що це найкраще в моєму житті Я не дуже підхожу повсякденно для використання облікового запису з 💯, і я шукаю деякий час, і я шукаю зустріч щодо використання та умов політики конфіденційності щодо перевезення та іншого8
Тут мало уровенів
Я думаю, це чудово, наскільки широкий діапазон персонажів і оновлення також!
Make More! Simulator ndc
Класна гра
Крас
це весело, але мені не подобається натискати, тому що якщо я не можу, то вони йдуть так повільно, і це погано, але в цілому я думаю, що це дійсно хороша гра.
Весело без доповнень, але великий бос не такий веселий
Спам клік = спам багатий
Класна гра спокійна .⭐
hii game ni poa lakini ikona part ya utoto
це нормально, і ви повинні зробити працівників швидше, я краще граю у Fortnite, ніж це.
погана гра - це зробити більш простою менеджера
гра хороша, але це може бути фермерська гра, і я не цікавлюся цією категорією. Я оцінюю це на 3, тому що це трохи нудно, не буду брехати.
Топ топ топ топ топ топ топ
Це було дуже весело, і мені довелося робити багато речей. Мені подобається, як можна залучити цілу групу працівників на роботу, і ви можете створювати чудові речі, ця гра заслуговує п’яти зірок, це чудова гра
Ставлю 4 зірки бо я сьогодні маю перший кубок
Мені трохи сподобалось, коли я витрачав час даремно, поки один із персонажів (роботів), яких я придбав за мільйони монет, щойно не залишився і не надіслав мені зображення, щоб поділитися з друзями. Звідти мені довелося витратити ще мільйон монет, щоб купити людину, яка мала менші навички. Не варто грати в гру, яка безпричинно забирає ваших зароблених персонажів.
Загалом це хороша гра, я пам’ятаю, як грав у неї, але зараз я перезавантажив її, а також замовчу про рекламу, яка дає нагороди, і ви можете вибрати, якщо хочете. годинник 1
Це дуже легко і дуже чудова гра😊
Наче все добре, просунувся на всіх 5 кварталах, замінюю людей на роботів, уже встих мільярдером, здобув кубок А ВОНО ПОЧАЛО ВЕ ЗАНОВО ТІЛТИ ТАМ ІЩЕ ХУЙОВІШЕ!!!!!!!!💣💣💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
Я підсів клас
А як купити десятого робочого ну та інших ?
Нудній грі потрібно більше
4 тому що дуже багато реклами і багів але програма дуже цікава☺️
Несподівано
Найгірша гра. Вам потрібно зробити лише одну річ, просто торкатися телефону знову і знову. не весело
А в житомирі в житомирі що таке др Конго на території України освіта вища голова правління і папи Римського клубу веселих свят у зв'язку із закінченням строки дії договору страхування життя та здоров'я людини так на території міста Києва на євромайдан на євромайдан на майдані Незалежності в Києві замінили золотим унітазом Леніна в Києві замінили золотим унітазом Леніна в них гей гей ню грн грн на місяць погоду у зв'язку з роботою додому з дня в Києві на місці Леніна в житомирі що таке милосерН
біль у зап'ясті, щоправда, постійний
Справді весела гра, у яку можна грати, коли вам нудно, ви просто натискаєте спам
Щойно почав грати, як у цю гру, моя рука завжди втомлюється від швидкого клацання без проблем, і так буде завжди.
Я серйозно думав, що це просто якась інша проста гра магната, але я маю на увазі... Мені насправді нема чого сказати, все, що я хочу сказати, уже сказано, загалом, це дивовижна гра, і я однозначно рекомендую її, щоб скоротити час
Make More! – Idle Manager સિમ્યુલેશન uuaq
Top Fuel - Boat Racing Game Yarış zqza
Мені дуже подобається!Поки що я бачив лише БІЛІХ босів, якщо немає, додайте чорних, БУДЬ ЛАСКА
Мені подобається ідея гри, і я грав 45 хвилин, але жодного додавання не було
Make More! – Idle Manager Simulyasiya oat
Чудово, що ви думаєте, що можете додати остаточного боса P
Дуже цікава гра
Ех нормально